besøge i Toronto,  restaurant,  Toronto

Bedste steder at besøge i Toronto

1 – KN tårn

Den mest oplagte attraktion i byen er CN Tower. Det hæver sig over byen til en højde på 1.815 fod (553 meter) og blev for nylig nomineret som en af de syv vidunder i den moderne verden. Det er i øjeblikket verdens højeste fritstående struktur.

Byens mest genkendelige vartegn er udstyret med en glas-gulv observation dæk, en roterende restaurant, og en simulator teater. På en klar dag New York State tværs af Lake Ontario og spray fra Niagara Falls – kan ses – 140 km fjernt. Tårnet tiltrækker næsten en million besøgende om året.

2 – Eaton Center

Er en Galleria Mall byder 320 butikker og restauranter, 17 biografer og en 400 værelse Marriott Hotel ligger i hjertet af downtown Toronto. Mall prale omsætning på $ 746 per kvadratfod af butiksareal – det højeste i Nordamerika – og var en af de første store “downtown” indkøbscentre på kontinentet. Eaton Center er nummer et turistattraktion i Toronto med mere end 1.000.000 besøgende om ugen.

3 – Bloor / Yorkville område

Som det mest eksklusive kvarter i Toronto, er dette sted at gå til “stjernekiggeri”. De luksushoteller i området feriehus besøger filmstjerner, der er i byen gør spillefilm. Toronto anses Hollywood North; hittet musicalen “Chicago” var helt filmet i Toronto. Internationale forhandlere på Bloor Street og Yorkville Avenue tilbyder high-fashion design, eklektisk butikker, kunstgallerier, fine krystal og porcelæn butikker, samt verdensklasse spisning.

For din ferie i Toronto, kan du søge og sammenligne flyvninger over 300 flyselskaber på BravoFly, listen omfatter Lufthansa, KLM, British Airways

4 – etniske og unikke shopping områder

Som verdens mest etnisk mangfoldige by, Toronto byder på mange forskellige distrikter og markeder giver en unik vifte af shopping og madoplevelser. Disse levende områder omfatter trendy, ungdom-orienterede Queen Street West område den europæiske stil Kensington marked; fem Chinatowns; Den Gerrard Street India Bazaar; Greek Town; Little India; Lille Korea; og Little Portugal – for blot at nævne nogle få.

5 – Harbourfront

Torontos Harbourfront er en af Nordamerikas største rekreative havnefronter. Det er den naturskønne baggrund for mange af byens attraktioner, herunder Ontario Place; CN Tower; Den Roger Center; og Air Canada Center. Det er også rammen om mange af Torontos store begivenheder såsom Caribana Festival; Scotiabank s Nuit Blanche; Toronto International Film Festival; den canadiske Landsudstillingen og Winter City.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *