krydstogthavn,  lufthavnen,  oplysninger,  overbebyrdede

Krydstogt stress væk

Vi har alle ret til at behandle vores overbebyrdede effekter og overgivet vores hårdt tjente Vederlag til nogle velfortjente vacation.To gå cruising er absolut en fantastisk idé at slå stress ud af dit system.

Skal du på en krydstogt er egentlig ikke en langt ude idé i dag. Planlægning din drømmeferie er let alreadyloggedin Fordi alt er tilgængelige via internettet. Du skal blot Beslut dig for et bestemt sted eller område, du ønskede at besøge derefter finde en tilgængelig krydstogtselskab inden for dette område. Websites som Cruisedeals.com, Cruise.com og Expedia.com er blot nogle eksempler på dem Trusted sites som du kan bruge til at finde tilbud og overpris for at booke en tur online.

Nu hvor du har din poser, billetter, pas og dåne værdige solbriller på slæb endelig sin boarding tid! Så hvad er der at forvente under boarding proces?

Ifølge Cruisecritic.com, boarding på et krydstogtskib er ikke så anderledes med check-in procedurer ved boarding på et fly. Det er derfor, det ikke kommer til at være overvældende Fordi alt er temmelig organiseret. Din krydstogtselskab vil sende dig oplysninger om din tidsplan ligesom når du forventes at check-in. Ligesom i lufthavnen, får du en finns Adskillige timers vindue til check-in på døren, og hvis du er sent du ikke får at gå om bord på skibet.

Corey Balazowich – 2007

Efter at have nået krydstogthavn, være klar med dine boarding dokumenter og holde dem handy for check-in. Sikkerhedsforanstaltninger stadig at blive gennemført, så være forberedt. Carry-ons er stadig genstand for X-ray inspektioner inden de kommer ind i kø linjer i check-in station. Hvis du har store kufferter med dig leje en porter kan være nyttig. Du kan forvente din bagage skal leveres til din kahyt ved spisetid.

Når du når check-in skranken du forventes at aflevere dine boarding dokumenter til repræsentanten. Du willalso blive bedt om at udfylde et dokument Vedrørende din sygdomstilstand. Dette er en forbeholdt krydstogtskibe til forebygges en eventuel spredning af sygdomme i indelukkede steder.

Når ryddet, vil de give dig dit krydstogt kort med dit billede på det til sikkerheden. Dette krydstogt kort vil fungere som din alt-i-én boardingkort, værelse kort og onboard kreditkort, skal du huske at passe godt på det på alle tidspunkter. De willalso providesprofessional dig liste over begivenheder og en praktisk kort over skibet.

Når du er færdig med check-in, og du har fået dit krydstogt kort, kan du alreadyloggedin bord på skibet. Må ikke vige tilbage fra fotografer på vej til skibet. De vil indvarsle dig at udgøre på skibets kulisse eller skibets liv ring. Disse billeder vil være tilgængelige for køb om bord Og de er store souvenir poster, også! Men hvis det gør dig ubehageligt at have dine billeder taget, kan du altid høfligt afslå ofrene.

Når du endelig sætter foden på skibet, besætningsmedlemmer vil du tjekke ind via dit krydstogt-kort. Derfra kan du overpris kasse med besætningsmedlemmerne at tage dig til din kahyt eller direkte til indstillingerne fødevarer, hvis du alreadyloggedin famished fra alt, ombordstigning. Uanset hvordan du vælger, når om bord, du er officielt på ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *