Fritid,  indretning

Hjem rhus at du kan gøre nemt

Hjem udsmykning er noget, du kan gøre for at forbedre din bolig. Når du bruger tid der med dine venner, gæster og kære, der dine oplevelser er forstørret. Når dit hjem er smuk, dine tider der er endnu større end før. Der er nogle gode tips, som du kan følge, som vil gøre dit hjem har præcis det look føler, du ønsker.

Hvis du kender disse tips, vil din udsmykning indsats være 2 til 3 gange så effektiv. Hvis du ikke kender disse tips, kan din indretning indsats går ubemærket hen. Så hvad skal jeg gøre?

Her er de tips du har brug for at vide:

1. Først mener om væggene.

Hvorfor væggen? Det er det nemmeste sted at starte og gør den største effekt, da det er et stort område af rummet. Tænk på, hvilken type indretning eller væg kunst, som du kan lide. Har du et tema, du kan lide, såsom naturlige scener og landskaber, cityscapes, moderne kunst eller andre tema. Vælg derefter et kunstværk, såsom et tæppe, maleri eller print, som du kan lide. For en stor væg, skal du vælge en stor kunstværk for størst effekt. Det føles som om, du kan gå lige ind på scenen. Det er en smuk og vidunderlig effekt.

2. Kig på de vigtigste farver i dit værelse for at vide, hvordan man kan dekorere med dette.

Har du lyse farver og neutrale toner? I dette tilfælde kan du være mere fleksible i, at enten lys, kan mørk tonet eller endda intens farvet kunst passer. Har du mørke toner? I dette tilfælde kan mere mættede farver eller mørkere værker fungere godt som de vil matche. Har du medium tonet farver? I dette tilfælde vælger et værk, der har en farve, der ligner eller relateret til rummets farver. For eksempel, hvis du har grønne og brune på dit værelse, så et stykke kunst, der har greens, brune eller endda gule vil matche. Det behøver ikke at være overvejende i denne farve, så længe der er nogle i arbejdet med at relatere til værelset.

2. Ser derefter på mængden af klare plads du har i rummet.

Dette er så overset, men er en meget vigtig del af udsmykning. Afhængig af din stil og Værelset, kan mængden af fri plads, du ønsker at være et parti eller mindre. Start med at se på elementer, der viser. Er der en masse elementer, der viser, at du føler skal placeres i en lukket sideskab, et andet sted eller i et andet rum? Når du lægger væk overskud, vil du komme til et punkt, hvor der er nok fri plads. Nok til at gøre stedet indbydende for dig og gæster. Dette har stor betydning, især hvis du lægge væk papirerne og ikke prydgenstande, og har i stedet et par elementer, der enten er for underholdende, fritid relaterede eller dekorative. Disse kan være enkle, såsom nogle billeder, nogle yndlings magasiner, stykker af naturen såsom skaller eller agern, eller en favorit dekoration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *